Coaching

Als coach werk ik vanuit oprechte interesse, zonder oordeel, en met respect. In een ontspannen omgeving bied ik je de ruimte om met je coachvraag aan de slag te gaan. Samen zorgen we ervoor dat je tot inzichten komt en handvatten krijgt die jou verder kunnen helpen. Inzichten waardoor je bijvoorbeeld beter begrijpt wie je bent en waarom je doet wat je doet. En handvatten die jou kunnen helpen in verschillende situaties of bij het maken van keuzes, nu en in de toekomst.


Ladora Coaching is gevestigd in Middelburg, maar ik coach op verschillende locaties in Zeeland, binnen en buiten. In overleg kan coaching uiteraard ook plaatsvinden op een locatie naar keuze. Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden.

Coachtrajecten

Persoonlijke coaching

Welke vraag er ook speelt in je leven, hoe je je ook voelt, soms kan een luisterend oor en een duwtje in de rug je net weer verder helpen.
Heb je een persoonlijke coachvraag en behoefte aan één op één coaching? Ik help je hier graag bij.
In een persoonlijk traject van 6 gesprekken (maximaal 2 uur per gesprek) begeleid ik je in jouw coachvraag, zodat je met nieuwe inzichten uiteindelijk zelf weer verder kunt. 
Afhankelijk van de coachvraag combineer ik onze gesprekken met buitenactiviteiten, zoals een wandeling over het strand of door het bos, of we bezoeken Lilou, een stoere Freiberger pony, die jou feilloos aanvoelt.

Neem vrijblijvend contact op en ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Coaching in een groep

Wil je graag persoonlijk gecoacht worden, maar liever niet 1 op 1? Dan kun je ook deelnemen in een groepscoachtraject. Alle deelnemers binnen de groep gaan onder mijn begeleiding aan de slag met een eigen coachvraag. Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

In een traject van 6 halve dagen, verspreid over circa 18 weken, gaan we op een mooie locatie aan de slag met je coachvraag. We praten en doen, binnen en buiten! Ik begeleid jou en de andere deelnemers via oefeningen en gesprekken naar meer inzicht en antwoorden op je coachvraag. 
In de weken tussen de bijeenkomsten heb je de mogelijkheid om in je eigen omgeving alvast te ervaren wat de impact is van je nieuwe inzichten. Deze ervaringen kun je weer inbrengen tijdens de volgende bijeenkomsten.

Wil je deelnemen aan een groepscoachtraject? Bekijk dan in de agenda de mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie.

Coaching in het werk

Wil je weten hoe jij het beste uit jezelf kunt halen in je werk? Er kunnen veel redenen zijn waarom het prettig is om jezelf tijdelijk te laten coachen in het werk. Aan de hand van jouw coachvraag onderzoeken we samen wat jij nodig hebt en ontwikkel je in een 1 op 1 traject van circa 6 coachgesprekken de handvatten die jou verder kunnen helpen.

Neem vrijblijvend contact op en ik informeer je graag over de mogelijkheden.