Even kennismaken

Welkom! Ik ben Dorina Willemse, geboren in 1980, en woon in Zeeland. Na 20 jaar bij verschillende werkgevers te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd werd voor verandering. Ik onderzocht waar ik écht blij van werd: de natuur, buiten zijn en mensen helpen. Mijn roer ging om en inmiddels werk ik met veel plezier als leidinggevende bij een grote natuurorganisatie. Daarnaast heb ik mijn eigen bureau opgericht, Ladora Coaching, en begeleid ik mensen met uiteenlopende vragen.


Via coaching help ik mensen bij het ontwikkelen van meer zelfkennis. Nieuwe inzichten kunnen helpen bij persoonlijke of werkgerelateerde vraagstukken. Daarmee hoop ik te mogen bijdragen aan meer persoonlijk geluk in werk- en/of privé situaties.
Ik bied trajecten aan voor persoonlijke coaching, coaching in het werk en coaching in groepen, waarbij ik de coachgesprekken binnen en buiten in de natuur voer.

Ik heb een door NOBCO erkende opleiding tot coach gevolgd, aangevuld met een basisopleiding Paardencoaching (geaccrediteerd door de NOBCO en gecertificeerd door het CRKBO en Blik op Werk). Daarnaast heb ik in mijn werk als leidinggevende veel ervaring opgedaan met het coachen van medewerkers in het werk. 

Co-coach Lilou

Sinds begin 2022 is Lilou inzetbaar als co-coach. Lilou is een 6 jarige Freiberger merrie. Tijdens een coachtraject is het een optie om met haar kennis te maken. Met haar enthousiasme en nieuwsgierigheid maakt ze graag contact en zal ze zeker reageren op je gemoedstoestand. 

Een paard is heel goed in het spiegelen van emoties, voelt energie feilloos aan en scant continu de lichaamshouding van de ander. De reactie van een paard kan inzicht geven in je eigen manier van handelen, je gedrag of je overtuigingen. En dat is  handig, want tijdens een coachgesprek kunnen we dit vervolgens weer vertalen naar je dagelijkse praktijk. Je wordt je veel meer bewust van je omgeving, je eigen rol daarin en wat je misschien kan of wilt veranderen.