Impressum


Contactgegevens

Dorina Willemse 
Ladora Coaching
Middelburg, Nederland
+31 6 29534038

info@ladoracoaching.nl
KvK nummer: 80108962
BTW nummer: NL003396129B97

Disclaimer

De website www.ladoracoaching.nl is met zorg samengesteld, maar er kan niet worden gegarandeerd dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Ladora Coaching aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Ladora Coaching gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend. Ladora Coaching aanvaardt tevens geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. 
Neem bij een vraag, opmerking of klacht contact op via het contactformulier of via info@ladoracoaching.nl.

Auteursrecht

Alle teksten op ladoracoaching.nl zijn eigendom van Ladora Coaching en zijn auteursrechtelijk beschermd. De afbeeldingen op ladoracoaching.nl zijn deels eigendom van Ladora Coaching en deels eigendom van Jimdo.
Voor de afbeeldingen en teksten in eigendom van Ladora Coaching geldt dat deze alleen na schriftelijke toestemming mogen worden gebruikt door anderen.


© 2020 Ladora Coaching all rights reserved